Wie zijn wij?

Ons team

Het team van het LAC bestaat uit de volgende personen:

Pasfoto Ard Hofmeijer

Ard Hofmeijer

Functie: Operationeel Manager
Ard Hofmeijer heeft als oprichter van Flexweld uitgebreide ervaring opgedaan met laserlassen en is jarenlang bestuurslid van het Nederlands Instituut voor Lastechniek geweest. Sinds maart 2014 is hij actief als operationeel manager bij het Laser Applicatie Centrum waar hij zijn uitgebreide kennis op het gebied van Laserlassen en Robotisering in kan zetten.

Telefoon: 06-20596603
Email: hofmeijer@lac-online.nl
Logo LinkedIn

Pasfoto Gido Lagro

ing. Gido Lagro

Functie: Projectleider
Gido Lagro heeft Werktuigbouwkunde-Integrated Product Development gestudeerd aan het Saxion in Enschede. Gedurende zijn studie heeft hij onderzoek gedaan naar het lasermicrocladden en is hierna in dienst gekomen bij het Laser Applicatie Centrum op het gebied van laser materiaalbewerking.

Telefoon: 06-25432315
Email: lagro@lac-online.nl
Logo LinkedIn

 

jaap

ing. Jaap Michorius

Functie: Engineer
Jaap Michorius is in 2014 afgestudeerd  als werktuigbouwkundige aan Saxion Hogescholen te Enschede en heeft tijdens zijn afstuderen onderzoek gedaan naar het laserlassen van composietmaterialen. Vanuit dit onderzoek is hij sinds zijn afstuderen bij het  LAC in dienst gekomen.

Telefoon: 06-13342428
Email: michorius@lac-online.nl

 

Pasfoto Frank Ploegman

ir. Frank Ploegman

Functie: Projectleider
Frank Ploegman is in 2006 afgestudeerd op de Universiteit Twente op het gebied van microbewerking met lasers. Sinds 2005 is hij in dienst bij het Laser Applicatie Centrum als onderzoeker, projectleider en docent. Inmiddels heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van alle materiaalbewerkingen met laser, specifiek het laserlassen. Ook heeft hij kennis van en ervaring met aanverwante onderwerpen als bijvoorbeeld het ontwerp van lasmallen, robottechniek, machine-ontwerp, laserbronnen, etc.

Frank geeft al enkele jaren college aan derdejaars studenten van de Universiteit Twente over optimaal productontwerp voor productie met behulp van laserstraling. Over dit onderwerp heeft hij in 2004 een website gemaakt.

Telefoon: 06-13342436
Email: ploegman@lac-online.nl

Logo LinkedIn

10172701_622819667809180_1658839451863390821_n

Thijs Weggemans, BSc.

Stagiair
Thijs Weggemans heeft een Bachelor in Advanced Technology en is nu zijn master Management of Product Development aan het afronden bij het LAC. Voor zijn afstudeeropdracht houdt Thijs zich bezig met Smart Welding Factory.

Telefoon: 06-13683692
Email: weggemans@lac-online.nl
Logo LinkedIn

Bestuur

De volgende mensen zitten in het bestuur van het LAC:

Naam Functie Andere functies
Rard Metz Voorzitter Regiosecretaris District Oost | Koninklijke Metaalunie
Gert-Willem Römer Bestuurslid Associate Professor vakgroep Werktuigbouwkundige Automatisering | Universiteit Twente
Piet Mosterd Bestuurslid Directeur | AWL-Techniek