Technische Laserlasoplossingen - Innovatie & Kwaliteitsnormen

lassen technologie

Inleiding tot onze technische oplossingen

Ons bedrijf biedt een scala aan technische oplossingen op het gebied van laserlassen, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten in verschillende industrieën. Met behulp van de nieuwste technologie en innovaties bieden we efficiënte en nauwkeurige lasprocessen.

Door de jaren heen hebben we ons gericht op innovatie en voortdurende verbetering. Dit heeft ons in staat gesteld om voorop te lopen in de branche en technische oplossingen te leveren die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de projecten van onze klanten.

Onze Technologieën

We maken gebruik van geavanceerde lasertechnologieën om een breed scala aan technische oplossingen te bieden. Deze technologieën omvatten onder andere vezellasers, schijflasers en diodelasers. Elk van deze technologieën heeft zijn eigen unieke voordelen en toepassingen.

Van de ontwikkeling van prototype tot grootschalige productie, onze technologieën zijn schaalbaar en aanpasbaar aan uiteenlopende toepassingen en industriële eisen.

Op maat gemaakte oplossingen

We begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor laserlassen. Ons ervaren team van ingenieurs werkt nauw samen met klanten om specifieke oplossingen te ontwerpen die voldoen aan hun individuele behoeften.

Dankzij onze flexibele benadering kunnen we snel inspelen op veranderende marktbehoeften en oplossingen bieden die zowel functioneel als kostenbesparend zijn.

Technische specificaties

Technologie Lasertype Golflengte (nm) Toepassingen
Vezellaser Continuous Wave (CW) 1070-1100 Metaalbewerking, lassen van dun materiaal
Schijflaser Pulsed 1030-1050 Dieplassen, precisielassen
Diodenlaser CW en Pulsed 808-980 Plasticlassen, solderen

Naast de specificaties zorgt ons R&D-team voortdurend voor verbeteringen en updates aan onze technologieën, waardoor ze relevant blijven voor de steeds evoluerende industrie.

Veiligheid en kwaliteit

We zijn toegewijd aan het leveren van technische oplossingen van de hoogste kwaliteit en houden ons strikt aan internationale veiligheidsnormen. Onze lasprocessen zijn ontworpen om betrouwbare en nauwkeurige resultaten te bieden, met de veiligheid van onze medewerkers en klanten als topprioriteit.

Elk project ondergaat een grondige kwaliteitscontrole en nalevingstest om te zorgen voor consistentie en excellentie. Ons streven naar perfectie zorgt ervoor dat klanten op ons kunnen vertrouwen voor superieure technische oplossingen.